Nya styrelsen

På söndagen den 20 mars höll Grästorps Kampsportsförening årsmöte i Kulturhusets lokaler.

Eftersom föreningens grundare Ann Andersson och Jens Högsander flyttat från Grästorp gick föreningen på lite tillfälliga premisser under hösten och årsmötet hade nya spännade val att göra.

Under mötet gicks det gångna året igenom och tydligt är att vi är en stabil förening med god ekonomi och ljusa framtidsutsikter. Historiken visar att vi planat ut på en nivå med ca 130 medlemmar de senaste tre åren, och att vi fyller en viktig funktion på Grästorps föreningskarta genom att erbjuda träning för hela människan, alla människor, livet ut. Tävling- och resultatinkriktning finns för de som vill, när de vill, men är inte grunden i utövandet.

För första gången valdes en ny ordförande sedan föreningens start och årsmötet klubbade enhälligt igenom Elisabeth Hansson Ohlsson på posten. Med sitt djupa engagemang till föreningen, oavsett stilart, var hon ett enkelt val för medlemmarna.

Nya i styrelsen är Ann Sandberg (förälder) och Alexander Abelsson (Kickboxinstuktör) som med sina egenskaper tillför styrelsen ny kraft.

Styrelsen ser nu ut så här:

Elisabeth Hansson Ohlsson – Ordförande
Robert Baldinger – Kassör
Ann Sandberg – Sekreterare
David Holst – Vice ordförande
Rune Eines – Ledamot
Henrik Svensson – Ledamot
Alexander Abelsson – Ledamot
Björn Skoog – Ledamot