Taekwondo i Trollhättan

Lördagen 19 Oktober var det dags för en träningsträff i Trollhättan hos våra vänner i Kumgang Taekwondo. Med 100-talet fighters från 11 olika klubbar så körde vi träningsmatcher för alla från 6 år och uppåt. Det var ungefär 20 Grästorpare som hävdade sig på mattan, med den äran, och vi är ännu en gång både stolta, glada och nöjda med vår insats, nya erfarenheter och en i allmänhet mycket bra dag!

Förutom fighters så bidrog Grästorp till arrangemanget genom att ta ett stort ansvar på och omkring mattorna med domare, poängräknare och andra viktiga funktioner! Vi är stolta över att vara en betydande del av detta nya samarbetet med klubbar i Väst, och ser fram emot att fortsätta utveckla det tillsammans med de andra deltagande klubbarna! Det känns verkligen att alla seriösa och aktiva klubbar i området är med på tåget och alla drar åt samma håll, och det är enkelt att samarbeta med de som har samma intressen! Alla vinner på att vi får bredd och större utbud på aktiviteterna i Taekwondon i Väst, och det kommer innebära att både Elit och motionär-TKD blir bättre, tillgängligare och roligare för alla!

Nu kör vi framåt!

Bilder från Roger Dunder – vår alldeles egna kampsportsfotograf; http://www.flickr.com/photos/91812447@N03/sets/72157636863293155/