Terminsavslutning för Jujutsu

Den första terminen för klubbens Jujutsusektion är redan över, fort har det gått och roligt har det varit! Men, misströsta inte, vi tränar hea sommaren, dels tisdagar kl. 18.00 hela sommaren då det är ”Öppen träning” för både Jujutsu och Taekwondo, men vi kommer även klämma in lite extra träningar utomhus under sommaren för de som vill och kan!

Men, idag hade vi avslutning och gradering, och vi passade på att bjuda in några väldigt duktiga och inspirerande instruktörer från både vår egen organisation Hoku Shin Ko Ryu Ju Jutsu och även från våra vänner i Sin Moo Hapkido. Sauli Nikunen, Shihan med 6 Dan och Saimi Viinika, Renshi med 5 Dan i Jujutsu, samt Stefan Johansson, Po Sabunim med 3 Dan i Sin Moo Hapkido tog hand om våra elever under dagen. Vi har haft en fantastisk dag och jag tror alla fått med sig upplevelser och kunskap att ta med in i nästa termin.

Tack till alla som var med, och Grattis till er som fått nya färger på era bälten. 9 Kyu Gult bälte i Hoku Shin Ko Ryu Ju Jutsu till; Joel Eines, Tom Önnermalm, Besim Dindic, Siraad Dindic, Kalle Johansson och Sebastian Manitski. 8 Kyu och Orange Bälte i Hoku Shin Ko Ryu Ju Jutsu till Robin Ljunggren, Daniel Hansen och Per Ek. Ett Blått bälte dessutom, 6 Kyu till Instruktörsaspirant Per Inedahl! Grattis allihopa!!!

grupp

Mer bilder på Facebook! Bli ”kompis” med Grästorp Kampsport!