Vänskapsläger och Avslutning för Jujutsu

Höstterminen närmade sig sitt slut, och vad passar bättre än att avsluta i stor stil med vår stilchef och Soke på plats?

48 personer slöt upp för Vänskapsläger och avslutning på Grästorp Kampsport. Vi fick besök från House of Samurai, Norra Hammar, Södra Sandby, Lidköpings Kampsportsakademi mfl. Instruktörsskaran imponerade med både sin kompetens och sin bredd. På plats fanns;

Soke Jan Erik Karlsson 10 Dan – Stilchef och grundare av Hoku Shin Ko Ryu Bujutsu World Federation
Hanshi Katarina Olofsson 9 Dan – Huvudinstruktör Höganäs Jujutsuklubb
Hanshi Nebojsa Jovanovic 9 Dan – Huvudinstruktör Kävlinge Jujutsuklubb
Shihan Sauli Nikunen 6 Dan – Erfaren instruktör med imponerande bredd och erfarenhet!
Sensei Rob Haans 5 Dan – Flerfaldig världsmästare i Sport Jujutsu och isntruktör i Södra Sandby Judoklubb
Sensei Niclas Sjöberg 5 Dan – Norra Hammar Sport och Jujutsuförening samt en av Världens Top 3 Jujutsudomare.
Po Sabunim Stefan Johansson 3 Dan – Lidköpings Kampsportsakademi (Sin Moo Hapkido)

Dagen innehöll det mesta. Självförsvar emot obeväpnade och beväpnade angrepp, Grunderna i Iaido, Sport Jujutsu, Hapkido osv… Elevernas entusiasm imponerade på både instruktörer och åskådare och dagen gick fort och när det var dags att avrunda ville nog de flesta köra vidare några timmar till…

Dagen avslutades med några graderingar för elever i Grästorp Kampsport. Grattis till alla er som fick nya bälten att bära!

Tack för denna terminen, det har varit ett nöje och inget hade varit möjligt utan er allihop!!! Nästa termin kör igång vecka 3, men vi kommer ha extra träningar innan dess. Närmast är den 15 December kl. 17-19 i hallen med avslutning med Glögg och pepparkakor! 😉 Håll utkik på FACEBOOK för fler tillfällen!!!

Domo Arrigato mina vänner!!! // Sensei Jens